Producten voor sia dv pellet (2)

BEREIDINGSENZYMEN - DESATASE

BEREIDINGSENZYMEN - DESATASE

DESATASE is een amylolytische bereiding (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydrolase) die de hydrolyse van de alfa-1,6 verbindingen van amylopectine katalyseert, waardoor hogere maltose-opbrengsten kunnen worden bereikt in combinatie met maltogene amylasen. DOELEN Om de diastatische kracht van de malt te verhogen door de werking van de natuurlijke ß-amylase van de malt te versterken. Om de fermenteerbaarheid van het wort (schijnbare attenuatiegrens) te verhogen. Ongeveer 25% van de totale koolhydraten in het wort is niet-fermenteerbaar. De toevoeging van Desatase in combinatie met maltogene amylasen zoals Maltosylase aan de fermentor zet de niet-fermenteerbare dextrinen om in maltose, die op zijn beurt wordt gefermenteerd tot alcohol, wat een schijnbare attenuatie oplevert van meer dan 100% zonder verlies van mondgevoel of schuimvastheid. Bij dezelfde alcoholconcentratie als een normaal geattueerd bier, zal het super-geattueerde bier 25% minder grondstoffen vereisen. Zie Attenuatie Modulatie. TEMPERATUUR Optimaal 55-60°C. De enzymatische componenten worden gedeactiveerd in bier (pH 4,2)...
Type 22, Antibiotica Testpapier, hoge zuiverheid, Linters, 180 g/m² - Laboratoriumbenodigdheden

Type 22, Antibiotica Testpapier, hoge zuiverheid, Linters, 180 g/m² - Laboratoriumbenodigdheden

Artikel vergelijkbaar met: Sorte 22, Antibiotica-testpapier, hoogrein, Linters, 180 g/m², Ø 6 mm Fabrikant: Hahnemühle Steriliteit: Nee Verpakkingshoogte: 0,03 Transporttemperatuur: 10-50°C Opslagtemperatuur: 15-30°C Fabrikant: Hahnemühle Steriliteit: Nee Verpakkingshoogte: 0,03 Transporttemperatuur: 10-50°C Opslagtemperatuur: 15-30°C